sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Sluiten toegangspoortjes NS station Eindhoven

Vanaf 6 april is de helft van het aantal poortjes gesloten.

Het Eindhovens Dagblad meldt op donderdag 20 april dat de NS de elektronische toegangspoortjes op het station in Eindhoven gefaseerd in gebruik neemt. Vanaf 6 april is de helft van het aantal poortjes gesloten, meldt een NS woordvoerster desgevraagd.

Wanneer gaan de poortjes helemaal dicht?

Alle poortjes gaan pas dicht als 98% van de gebruikers van de tunnel in staat zijn om met een OV-chipkaart of passagepas de poortjes te openen. De resterende 2% van de gebruikers moet in het station bij NS-personeel een gratis middel kunnen krijgen om via de poortjes door te tunnel te lopen.

Wat heb je nodig om door te tunnel te lopen?

Iedereen die een OV-chipkaart heeft met voldoende saldo kan via de poortjes door de tunnel lopen. Als de OV-chipkaart op naam staat moet er minimaal € 10,- saldo op staan. Bij een anonieme OV-chipkaart bedraagt het minimale saldo € 20,-.

Wie geen OV-chipkaart heeft kan bij de NS via internet een gratis passagepas aanvragen. Ook staat op de website nuttige informatie over het gebruik van de passagepas.

Vraag hier de passagepas aan

Meer informatie

Als u hulp nodig heeft bij het aanvragen van een passagepas of heeft u vragen? Neem dan contact op met de NS klantenservice via 030-7515155 (lokaal tarief).

Sluiten toegangspoortjes NS station Eindhoven

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven