sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Nieuw stembureau op Eindhoven Airport

Passagiers kunnen dit jaar voor het eerst op het vliegveld stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Voor mensen die op woensdag 15 maart vertrekken en aankomen op Eindhoven Airport bestaat dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om op het vliegveld te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Van 5.30 uur tot 18.00 uur is het stembureau in de hal van de terminal open. Ook mensen die werken op Flight Forum of Eindhoven Airport kunnen hier gemakkelijk hun stem uitbrengen. De gemeente Eindhoven wil hiermee de mogelijkheid om te kunnen stemmen vergroten.

Kiezerspas

Woont u in Eindhoven, dan volstaat een stempas. Komt u van buiten Eindhoven en wilt u op Eindhoven Airport stemmen, dan is het belangrijk om vooraf een kiezerspas aan te vragen. Met de kiezerspas kunt u stemmen in alle stemlokalen in heel Nederland. Dit kunt u tot en met 10 maart 2017 aanvragen bij de gemeente waarin u woont. U kunt de kiezerspas ook omzetten in een volmacht. Hierdoor kan iemand anders voor u stemmen op een willekeurig stembureau in Nederland.

Andere uitzonderingen

Twee andere bijzondere stemlocaties in Eindhoven zijn twee stembureaus op het NS-station. Aan de zuidzijde (stadskant) is deze open van 6.30 uur tot 20.00 uur en aan de noordzijde (buskant) van 7.30 uur tot 21.00 uur. Ook hier gelden bovenstaande regels. Stemgerechtigden kunnen in totaal op 73 locaties in Eindhoven gaan stemmen.

Nieuw stembureau op Eindhoven Airport

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven