Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Vrijwilligerswerk

Bij Vrijwilligerspunt kunnen organisaties en vrijwilligers terecht voor informatie rondom vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerspunt: alles over vrijwilligerswerk!

Bij Vrijwilligerspunt kunnen organisaties en vrijwilligers terecht voor alle vragen en informatie rondom vrijwilligerswerk. Vrijwilligerspunt bemiddelt, begeleidt bij maatschappelijke stages en biedt ondersteuning bij financieel beheer onder andere in de vorm van de Vrijwilligerspolis. Daarnaast ondersteunt Vrijwilligerspunt bij het zoeken en vinden van vrijwilligerswerk middels Jobcoaching.

Vrijwilligerspunt is mogelijk gemaakt door de gemeente Eindhoven in samenwerking met de Lumens Groep. Iedereen die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk kan op www.vrijwilligerspunteindhoven.nl een interessetest doen en de online vacaturebank bekijken. Vrijwilligerspunt is gevestigd aan de Hoogstraat 1 in Eindhoven, telefoon: 040 - 219 33 99.

De vrijwilligerspas

Vrijwilligers en mantelzorgers houden de samenleving bijeen en verdienen daarmee waardering. Daarom introduceerden de gemeente Eindhoven en Vrijwilligerspunt de 'Kanjer-pagina' in de Trompetter en de vrijwilligerspas voor alle vrijwilligers in Eindhoven.

Met de vrijwilligerspas krijgt men voordeel op producten en diensten van diverse bedrijven en organisaties in Eindhoven. Bovendien krijgen de vrijwilligers drie maal per jaar het vrijwilligersmagazine 'Kanjers', met interessante artikelen over vrijwilligerswerk, ervaringen van andere vrijwilligers en handige tips.

Aanmelden!

De aanmelding van vrijwilligers loopt via de vrijwilligersorganisaties. Bent u vrijwilliger neem dan contact op met uw organisatie. Organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden op: www.vrijwilligerspunteindhoven.nl.

Ook voor vrijwilligers

De gemeente kent onder voorwaarden een onderscheiding voor vrijwilligerswerk. U kunt deze penning aanvragen.
lees verder
Eindhovense vrijwilligers zijn via de gemeente Eindhoven verzekerd bij Meeùs Assurantiën BV.
lees verder

Contact

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland of via enkele internetproviders belt u:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven