Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Vrijwilligerswerk

Bij Vrijwilligerspunt kunnen organisaties en vrijwilligers terecht voor informatie rondom vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerspunt: alles over vrijwilligerswerk!

Bij Vrijwilligerspunt kunnen organisaties en vrijwilligers terecht voor alle vragen en informatie rondom vrijwilligerswerk. Vrijwilligerspunt bemiddelt, begeleidt bij maatschappelijke stages en biedt ondersteuning bij financieel beheer onder andere in de vorm van de Vrijwilligerspolis. Daarnaast ondersteunt Vrijwilligerspunt bij het zoeken en vinden van vrijwilligerswerk middels Jobcoaching.

Vrijwilligerspunt is mogelijk gemaakt door de gemeente Eindhoven in samenwerking met de Lumens Groep. Iedereen die geïnteresseerd is in het doen van vrijwilligerswerk kan op www.vrijwilligerspunteindhoven.nl een interessetest doen en de online vacaturebank bekijken. Vrijwilligerspunt is gevestigd aan de Hoogstraat 1 in Eindhoven, telefoon: 040 - 219 33 99.

De vrijwilligerspas

Vrijwilligers en mantelzorgers houden de samenleving bijeen en verdienen daarmee waardering. Daarom introduceerden de gemeente Eindhoven en Vrijwilligerspunt de 'Kanjer-pagina' in de Trompetter en de vrijwilligerspas voor alle vrijwilligers in Eindhoven.

Met de vrijwilligerspas krijgt men voordeel op producten en diensten van diverse bedrijven en organisaties in Eindhoven. Bovendien verschijnt iedere maand de Kanjerspagina in huis-aan-huisblad Zondagsnieuws, boordevol verhalen, tips en voordelen van en voor vrijwilligers.

Aanmelden!

De aanmelding van vrijwilligers loopt via het online platform voor vrijwilligers: www.jijbenteenkanjer.nl. Bent u vrijwilliger of kent u een vrijwilliger? Meld uzelf, hem of haar aan als Kanjer. Ook vrijwilligersorganisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden.

Ook voor vrijwilligers

De gemeente kent onder voorwaarden een onderscheiding voor vrijwilligerswerk. U kunt deze penning aanvragen.
lees verder
Eindhovense vrijwilligers zijn via de gemeente Eindhoven verzekerd bij Meeùs Assurantiën BV.
lees verder

Contact

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Adressen en openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven